Satisfyer Cotton Candy, survelainevibraator

SKU
SFcCandy

Satisfyer Cotton Candy avaldab muljet ovaalse kuju ja kompaktse disainiga. Kehasõbralikust silikoonist valmistatud pealepandav vibraator hellitab kliitorit survelainete ja vibratsiooni põneva kombinatsiooniga.

  • Kliitori samaaegne stimulatsioon survelainete ja vibratsiooni abil
  • Valmistatud ülipehmest, nahasõbralikust meditsiinilisest silikoonist, mis on puudutamisel sile ja äärmiselt hügieeniline
  • Tänu veekindlale (IPX7) pinnale saab seda lelu ohutult vees kasutada ja seda on lihtne puhastada
49,90 €
Laos

Satisfyer Cotton Candy: mängulise välimusega survelainevibraator

Satisfyer Cotton Candy pakub põnevat kliitori stimulatsiooni vibratsiooni ja survelainete kombinatsiooniga. 2 eraldi juhitavat mootorit 11 survelaine ja 12 vibratsiooniprogrammiga pakuvad erinevaid võimalikke kombinatsioone – nii leiad kiiresti oma lemmikseadistuse!
Satisfyer Cotton Candy mudeli pea on valmistatud kehasõbralikust, hügieenilisest silikoonist ja ümbritseb kliitorit ideaalselt. Ovaalset kuju on kasutamise ajal lihtne käes hoida ja seda täiendavad dekoratiivsed disainilahendused toote tagaküljel. Tänu oma kompaktsele kujule on vibraator ideaalne reisikaaslane ja kaob diskreetselt kotti või kohvrisse ilma palju ruumi võtmata. Tänu mängulisele disainile sobib see ideaalselt ka algajale.

Kompaktne pealepandav vibraator liikvel olemiseks: Satisfyer Cotton Candy

Tänu veekindlale (IPX7) viimistlusele rõõmustab Satisfyer Cotton Candy sind isegi märjas: võta see duši alla, vanni või basseini kaasa ja lase end kahel võimsal mootoril hellitada. Seejärel saad seda kergesti puhastada sooja vee ja õrna seebiga. Selle sisseehitatud akusid saab laadida kaasasoleva USB-laadimiskaabliga.

SobibNaised
Laius42 mm
Kõrgus48 mm
Pikkus86 mm
VibratsioonigaJah
StimuleeribVagiina
Veekindel (IPX7)Jah
MaterjalABSi plastik, silikoon
Lisainfo
BrändSatisfyer
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Satisfyer Cotton Candy, survelainevibraator
Rohkem Satisfyer toodet