Satisfyer Double Crystal, klaasist dildo

SKU
SFdouCryst

Ainulaadne disain ja kvaliteetne materjal: kogege puhast luksust ja võrratut sensuaalset naudingut Satisfyer Double Crystaliga. Kvaliteetsest borosilikaatklaasist valmistatud dildo on kerge, turvaline ja äärmiselt mitmekülgne. Olge valmis äärmuslikuks stimulatsiooniks!

29,90 €
Laos

Põnevad temperatuurimängud Satisfyer Double Crystaliga
Ilma tugeva vibratsioonita ja endiselt tugevad aistingud: Satisfyer Crystal sarjaga saate kogeda stimulatsiooni revolutsiooniliselt uuel viisil. Kvaliteetsest borosilikaatklaasist valmistatud Satisfyer Double Crystal on rahulolu vahend, mis on ühtaegu ainulaadne ja atraktiivne. Borosilikaatklaasil on palju omadusi, mis muudavad selle ideaalseks materjaliks: klaas on eriti tugev ja purunematu ning seetõttu ohutu kasutada. Ta talub väga hästi ka välismõjusid. Hape, kemikaalid, kuumus ja külm – vaevalt võib miski Satisfyer Double Crystali kahjustada, mistõttu on see eriti kauakestev toode.
Kui rääkida kuumusest ja külmast, siis Satisfyer Double Crystal dildo sobib tänu kuumakindlale materjalile suurepäraselt mängimiseks nii kuuma kui ka külma temperatuuriga. Lihtsalt asetage see enne kasutamist sooja vette, et saada lõõgastavat soojust või asetage hetkeks külmkappi, et kogeda põnevat, kipitavat külmust. Sooja või jaheda klaasi tunne värskendab meeli ja pakub veelgi intensiivsemaid aistinguid!

Satisfyer Double Crystal: stimuleeriva pinnastruktuuriga anaal- ja vaginaalne dildo
Satisfyer Double Crystal pakub kahekordset naudingut tänu kahele erineva pinnaga varrele. Valige õrna massaaži jaoks ühe külje sile pind või veelgi intensiivsema naudingu jaoks tagakülje soonega pind. Tänu oma kujule ja pinnastruktuurile libiseb dildo pingutuseta sinu sees ja tabab kõiki sinu tundlikke kohti.
Mõnuvahendi keskel asuv lai alus ei taga mitte ainult selle kasutamisel head haaret, vaid ka absoluutset turvalisust anaalsel kasutamisel – nii saad olulistel naudinguhetkedel mõtetel lennata. Muide: Satisfyer Double Crystal sobib lisaks päraku ja tupe stimuleerimisele ka mõnusalt soojendavateks massaažihetkedeks.

Satisfyer Double Crystal: hügieeniline ja kergesti puhastatav
Tänu oma materjalile on klaasdildo eriti hügieeniline ja pärast kasutamist kergesti puhastatav. Veidi vett ja seepi või Toycleanerit ning Satisfyer Double Crystal on kohe järgmiseks kasutuseks valmis. Sukelduge sensuaalse topeltstimulatsiooni maailma!


Kõrgus: 55 mm
Värv: läbipaistev, helesinine
Pikkus: 200 mm
Sobib: meestele, naistele
Laius: 55 mm
Kaal: 400 g
Stimulatsioon: anaalne, kogu keha, kliitor, vaginaalne
Veekindel (IPX7): jah
Materjal: kõrge boorsilikaatklaas

Lisainfo
BrändSatisfyer
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Satisfyer Double Crystal, klaasist dildo
Rohkem Satisfyer toodet