Satisfyer Sparkling Crystal, klaasist dildo

SKU
4045672

Valmistuge eriti kaunilt sädeleva kristalli saamiseks: Satisfyer Sparkling Crystal on elegantse disainiga tahkest borosilikaatklaasist nõel, mis annab teile uusi ja põnevaid aistinguid. Nautige kuuma või külma mängu ja laske sellel imelisel klaasdildol end kaasa haarata.

29,90 €
Laos

Satisferi sädelev kristall: tahke klaasist anaalpistik
Tahkest, purunematust boorsilikaatklaasist valmistatud Satisfyer Crystal sarjaga saate kogeda sensoorset stimulatsiooni revolutsiooniliselt uuel viisil – ja ilma vibratsioonita.
Satisfyer Sparkling Crystal on märkimisväärselt pikk (21 cm) ja seda on tänu kitsenevale kujule lihtne sisestada. Pistiku lai alus tagab ka ohutuse anaalse soolomängu ajal. Seal näitab see alati oma parimaid külgi: ühelt poolt tundub tagumikukorgi sile struktuur mõnusalt sile, teisel pool aga pakuvad kontsentrilistesse ringidesse koondunud joogid lisastimulatsiooni.
Selle klaasist anaalkorgi sile materjal on nahale libe ja õrn. Borosilikaatklaasil on ka mitmeid omadusi, mis muudavad selle ideaalseks materjaliks naudingute jaoks: Vaatamata vastupidavusele on see väga kerge materjal, mis tundub käes hästi. Samuti on see eriti vastupidav enamikule välismõjudele, sealhulgas kõrgetele või madalatele temperatuuridele.

Satisfyer Sparkling Crystal: klaasist dildo kuumaks mängimiseks
Tänu klaasmaterjalile saad Satisfyer Sparkling Crystali hõlpsasti kasutada mängude jaoks nii kuumal kui ka külmal temperatuuril. Lihtsalt asetage klaasdildo mõneks minutiks sooja vette või külmkappi ja kogege, kuidas põnev kuumus või külm tunneb end teie kehal ja sees.
Pärast kasutamist saate seda kaunist anaalpistikut kergesti puhastada vee ja väikese koguse pehme seebi või Toycleaneriga. Pärast pesemist võib see teie riiulil sädeleda ja teiega järgmist seiklust oodata.


Sobib: meestele, naistele
Kõrgus: 62 mm
Laius: 62 mm
Pikkus: 190 mm
Farge: läbipaistev
Kaal: 350 g
Stimulatsioon: Anal
Veekindel (IPX7): jah
Materjal: kõrge boorsilikaatklaas

Lisainfo
BrändSatisfyer
VärvLäbipaistev
MaterjalKlaas
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Satisfyer Sparkling Crystal, klaasist dildo
Rohkem Satisfyer toodet