Satisfyer Glorious Duo peenise- ja munandirõngas

SKU
4009919

Kompaktne, suur kuju, vibreeriv kliitoristimulaator ning kaks peenise ja munandite jaoks mõeldud aasa teevad silikoonist valmistatud Satisfyer Glorious Duost ideaalse kaaslase pikkadeks öödeks.

Satisfyer Glorious Duo pakub topeltrõõmu tänu peenise- ja munandirõnga kombinatsioonile: lelu ümbritseb peenist ja munandeid ning tekitab sellega erutava verepaisuefekti, mis mitte ainult ei võimalda armumängus kauem vastu pidada, vaid tekitab ka intensiivsemaid aistinguid. Samal ajal hoolitseb vibreeriv peeniserõngas pikliku kliitoristimulaatori abil külluslikult ja laiahaardeliselt ka sinu kallima eest. Sees oleval võimsal mootoril on 12 vaimustavat vibratsiooniprogrammi, mida saab hõlpsalt ja intuitiivselt juhtida üheainsa tagaküljel asuva nupu abil. Eraldi esiletõstu väärib Satisfyer Glorious Duo välimus, sest disain ja sümmeetriline kuju annavad silikoonist peeniserõngale futuristliku ilme.

See Satisfyeri peenise- ja munandirõngas on valmistatud kvaliteetsest meditsiinilisest silikoonist ning on seetõttu eriti hügieeniline ja kehasõbralik. Lisaks on Satisfyer Glorious Duo veekindel (IPX7), nii et mitte miski ei takista selle kasutamist ka duši all või vannis. Pärast ühiseid hetki saad peeniserõnga hõlpsalt puhastada vee, veidikese õrna seebi ja lelupuhastusvahendiga ning laadida seda kaasasoleva USB-laadimiskaabli abil.

Koos sobiva libestiga nagu Nr1Lube on libisemine väga muljetavaldav ja tundub nagu päris seks.

34,90 €
Laos

Sobib:    Meestele, Paaridele
Kõrgus:    29 mm
Värvus:    Tumesinine
Laius:    52 mm
Pikkus:    105 mm
Kaal:    60.70 g
Vibratsiooniga:    Jah
Stimuleerib järgmiseid kehaosi:    Peenis
Veekindel (IPX7):    Jah
Patarei:    aku
Materjal:    ABSi plastik, Silikoon

Lisainfo
BrändSatisfyer
VärvSinine
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Satisfyer Glorious Duo peenise- ja munandirõngas
Rohkem Satisfyer toodet