Fleshlight Savannah Bond Vagiina

SKU
50036950000

Fleshlight Savannah Bondi masturbaator – huulte ja kliitori realistliku kujuga vagiina, Savannah Bondi vagiina kips. Ja näitlejanna enda sõnul on see nii õrnast materjalist, et võimaldab tungida nii sügavale kui tahad. Fleshlighti masturbaatori materjal säilitab soojust ja on piisava koguse määrdeaine lisamisega onaneerimisel tõelisest vagiinast eristamatu.
Masturbaatoril on ainulaadne Waifu tekstuur, millel on kuubikujulised kobarad, ümaratest servadest koosnev pigistuskeskus ja piklike horisontaalsete ribidega kamber. Kõik see pakub erinevaid veetlevaid sensoorseid kogemusi erinevalt teistest. Erinevate tekstuuride ja erineva läbimõõduga interjöör on samuti väga lähedane Savannah' tihedale vagiinale ja pakub masturbatsiooni ajal intensiivset orgasmimassaaži. Ülipehmest nahataolisest materjalist sisekorpusel on ava lähedal Savannahi signatuur ja selle saab puhastamiseks masturbaatorist kergesti eemaldada.

Maksimaalse mugavuse ja realistlike aistingute saavutamiseks kasutage ainult veepõhiste määrdeainetega. Puhastamiseks eemalda varrukas, peske see pehme vee ja seebiga ning kasuta seksimänguasjade puhastusvahendit.

Soodushind 49,90 € Tavahind 69,90 €
Laost otsas

Materjal: kübernahk
Kogupikkus: 25 cm
Sisepikkus: 22 cm

Lisainfo
BrändFleshlight
VärvIhuvärv
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Fleshlight Savannah Bond Vagiina
Rohkem Fleshlight toodet