Cottelli Lingerie- sukahoidja, must

SKU
2340356

Suurendage oma pesumängu traksidega vööga, mis kiirgab puristlikku elegantsi ja peent mati välimust. Cottelli LINGERIE valmistatud traksirihm on ajatu musta varjundiga hõbedaste metalldetailidega, mis lisab teie ansamblile luksust.

Mugavuse ja stiili jaoks loodud traksirihmal on 8 reguleeritavat rihma, mis võimaldavad teil oma sobivust maitse järgi kohandada. Taga haakkinnitus tagab turvalise sulgemise, samas kui pehme ja veniv kangas tagab kõrge kandmismugavuse kogu päevaks või ööks.

90% polüestri ja 10% spandexi segust valmistatud polüuretaankattega rihm on nii vastupidav kui ka luksuslik. Siduge see oma lemmiksukkadega, et saada täielik ja kogenud pesu välimus.

Ideid kasutamiseks:

  • Romantilised õhtud: lisage oma romantilistele õhtutele võlu, ühendades selle traksirihma sobiva pesuga, luues võrgutava ja elegantse ansambli.
  • Buduaari fotosessioon: pange oma buduaari fotosessioonil avaldus, lisades selle traksidega vöö oma pesukollektsiooni, jäädvustades ajatuid ja sensuaalseid hetki.

Investeerige ajatusse elegantsi ja rafineeritumisse meie Cottelli LINGERIE 11 cm kõrguse traksidega vööga. Ostke kohe ja täiustage oma pesukollektsiooni.

29,90 €
Laos
Lisainfo
BrändCottelli Collection
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Cottelli Lingerie- sukahoidja, must
Rohkem Cottelli Collection toodet