Satisfyer Twirling Joy Connect App erutaja

SKU
4009674

Sportlikult muretu kujundusega Satisfyer Twirling Joy leiab tee sinu juurde selleks, et hellitada kõiki sinu kuumi punkte: tänu kitsale ümarale otsale ja äärmiselt jõulisele vibratsioonile sobib see nii rinnanibude kui ka kliitori stimuleerimiseks. Vibraatoriga saab osavalt masseerida ka teisi erogeenseid tsoone, näiteks häbememokki. Selle jõulised ringjad vibratsioonid paneb tööle võimas mootor, mis võimaldab sul end hellitada 8 programmiga, mida saab reguleerida 5 intensiivsusastmel ning juhtida intuitiivselt juhtpaneelilt +/– nuppudega. Tänu kitsenevale ja jäigale otsale ning lihtsale kasutamisele sobib Satisfyer Twirling Joy eelkõige algajale.
Veel rohkem mitmekülgsust pakub Satisfyer Twirling Joy koos Satisfyer Connecti äpiga. Äpi abil saad luua oma vibratsiooniprogramme ja need vibraatorile üle kanda ning ühendada oma lemmikmõnumeistri Spotifyga ning kogukonna teiste kasutajatega suhelda. Sealjuures on tagatud 100% andmeturve!

Kehasõbralikust siidisest silikoonist kliitorivibraator on eriti hügieeniline ja nahal pehme. Tänu veekindlale (IPX7) töötlusele saadab see sind lisaks ka duši all või vannis ning on lisaks sooja vee ja õrna seebiga puhastatav. Selle sisseehitatud akusid saab laadida kaasasoleva USB-laadimiskaabliga.

Soodushind 29,94 € Tavahind 49,90 €
Laos

Värvus:    Fuchsia, Roosa, Valge
Sobib:    Naistele
Kõrgus:    30 mm
Pikkus:    180 mm
Kaal:    53.24 g
Laius:    30.4 mm
Vibratsiooniga:    Jah
Stimuleerib järgmiseid kehaosi:    Kliitor, Vagiina
Veekindel (IPX7):    Jah
Patarei:    aku
Materjal:    ABSi plastik, Silikoon
Satisfyer Connect rakenduse ühilduvus:    Jah

Lisainfo
BrändSatisfyer
VärvRoosa
Pakendi suurus1 tk
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Satisfyer Twirling Joy Connect App erutaja
Rohkem Satisfyer toodet