Satisfyer Curvy Trinity 3 vibraator

SKU
4036526

Kolme mootoriga silikoonist Satisfyer Curvy Trinity 3 hellitab kõiki sinu kuumi kohti: kasuta seda pealepandava vibraatorina, survelainevibraatorina või G-punkti vibraatorina, et oma sooloaega maksimaalselt vaheldust tuua.

Sa ei pea enam valima G-punkti vibraatori, survelainevibraatori või pealepandava vibraatori vahel, vaid saad lihtsalt kõik ühes Satisfyeris! Curvy Trinity 3 ei kanna oma nime asjata, sest see on multifunktsionaalne vibraator, mille ainus eesmärk on viia sind tippu.
3 mootorit tagavad varustatud parimad eeldused pakkuda ehedat vaheldust koos kõrge rahulofaktoriga. 11 survelaine- ja 12 vibratsiooniprogrammi saab juhtida eraldi või omavahel kombineerida.
Sile, kitsenev vars sobib suurepäraselt sinu G-punkti ulatuslikuks massaažiks. Kliitori stimuleerimiseks võid kasutada Curvy Trinity 3 survelainevibraatorina. Tänu kumerale kujule saab iludust kasutada ka pealepandava vibraatorina.

Nahasõbralik silikoon mitte ainult ei tundu nahal uskumatult mõnus, vaid on ka väga hügieeniline. Veelgi suuremaks mängurõõmuks võid Curvy Trinity 3 võtta ka vanni või duši alla, sest naudingutooja on loodud veekindlaks (IPX7). Integreeritud akud ei säästa mitte ainult raha ja tüütut patareide vahetamist, vaid neid saab ka kaasasoleva USB-laadimiskaabli abil kergesti uuesti täis laadida.

Koos sobiva libestiga nagu Nr1Lube on libisemine väga muljetavaldav ja tundub nagu päris seks.

Soodushind 32,94 € Tavahind 54,90 €
Laost otsas

Sobib:    Naistele
Värvus:    Grau, Purpurpunane
Rõhulainetega:    Jah
Pikkus:    53.5 mm
Kaal:    138.55 g
Laius:    38.1 mm
Kõrgus:    177.5 mm
Vibratsiooniga:    Jah
Stimuleerib järgmiseid kehaosi:    Kliitor, Vagiina
Veekindel (IPX7):    Jah
Patarei:    aku
Materjal:    ABSi plastik, Silikoon

Lisainfo
BrändSatisfyer
VärvPunane
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Satisfyer Curvy Trinity 3 vibraator
Rohkem Satisfyer toodet