Slow Sex veepõhine anaalseksi geel 30 ml

SKU
BI0322

Anaalseks nõuab head ja intensiivset niisutust, et vältida ebamugavustunnet ja vigastusi. Bijoux Indiscrets Slow Sex anaallibesti on veepõhine libesti, mis sisaldab kombinatsiooni niisutavatest ja rahustavatest koostisosadest. Tänu oma tekstuurile vähendab geel hõõrdumist ja valmistab mänguala ette. Sobib nii asjatundjatele kui ka algajatele anaalse stimulatsiooni alal.
Anaalimäärdegeel sisaldab aaloed, arnikat ja kummelit, mis määrivad ja lõdvestavad pärakupiirkonda, muutes selle tungimise lihtsamaks. Geel niisutab nahka, muudab selle elastsemaks ja vähendab ebamugavustunnet. Libestusainel on rahustavad ja lõõgastavad omadused, mis võimaldab hetke nautida. Veepõhi võimaldab geeli kasutada mis tahes materjalist sekslelu ja kondoomidega ning kookosemaitse lisab intiimsusele kerge troopilise hõngu. Toode sisaldab ainult looduslikke koostisosi, mis ei põhjusta allergiat.

15,90 €
Laos

Koostis: glütseriin, vesi, aaloelehe mahl, kummeliõie ekstrakt, arnika õie ekstrakt, ksantaankummi, karbomeer, bisabolool, maltodekstriin, naatriumsahhariin.
Alus: vesi.
Aroom: kookospähkel.
Maht: 30 ml.

Lisainfo
BrändBijoux Indiscrets
VärvLäbipaistev
Pakendi suurus1 tk
MaitseKookospähkel
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Slow Sex veepõhine anaalseksi geel 30 ml