Slow Sex- Palsam oraalseksile 10 ml

SKU
BI0324

Lisage oraalseksi kontrastsete sensuaalsete üleminekutega Bijoux Indiscrets Slow Sexi stimuleeriva suhupalsamiga. Palsami koostis sisaldab mentooli, millel on peenisele nii jahutav kui ka värskendav toime. Selline terav üleminek huulte külma ja suusoojuse vahel annab mõlemale partnerile ainulaadse tunde. Palsam vähendab oluliselt hõõrdumist oraalseksi ajal ja fellatio muutub siledamaks.
Stimuleeriv blowjob palsam sisaldab patenteeritud molekuli, mis vastutab kerge jahutava efekti eest. Palsamit saab kanda otse peenisele, et tekitada libisev kile ja muuta üles-alla liigutused sujuvamaks, suurendades samal ajal vastupidavust. Õrn kookose maitse ja aroom lisab intiimsusele kerge troopilise hõngu. Toode sisaldab ainult looduslikke koostisosi, mis ei põhjusta allergiat. Pange tähele, et stimuleeriv palsam ei ühildu kondoomidega.
Kingi oma partnerile minuteid tõeliselt jumalikku oraalseksi.

15,90 €
Laos

Koostis: hüdrogeenitud kastoorseemneõli, koperniku vaha, mentool, mentüületüülamiinoksalaat, kookosõli, sheavõi, glütsiin, sojaõli, skvalaan, tokoferool, beeta-sitosterool.
Põhi: õli.
Aroom: kookospähkel.
Maht: 10 ml.

Lisainfo
BrändBijoux Indiscrets
Pakendi suurus1 tk
MaitseKookospähkel
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Slow Sex- Palsam oraalseksile 10 ml