Slow Sex- süljeerituse suurendamiseks sprei, 13 ml

SKU
B-0330

Rikkalikult süljega niisutatud läikiv peenis, mille neiu aeglaselt suust välja tõmbab, märjad huuled jälle üle märja peenise libisemas, pilt, mis iga mehe hulluks ajab. Ostke Bijoux Indiscrets Slow Sex Mouthwatering sprei, mis on ideaalne toode oraalseksi veelgi mahlasemaks muutmiseks. Spreis sisalduv õunhape stimuleerib sülje tootmist ning tsitruseliste maitse ja aroom võimendavad aistinguid.
Isuäratav pihusti süljeerituse suurendamiseks Bijoux Indiscrets Slow Sex – Mouthwatering pihusti hindavad need, kellele ei meeldi oraalseksi jaoks libestiid kasutada. Sprei stimuleerivad omadused tagavad mitte ainult täiusliku libisemise, vaid ka ainulaadse kileefekti õrnadeks käsitsi paitusteks. Pihustage lihtsalt pihustit kolm korda keelele ja tehke oma partnerile unustamatu suuline etendus.

15,95 €
Laos

Sprei sisaldab kaaliumkloriidi, seega ei soovita me seda kasutada südameprobleemidega inimestel – konsulteerige oma arstiga.
Koostis: vesi, kaaliumtsitraat, happesuse regulaator (sidrunhape), täiteaine (maltodekstriin), kaaliumkloriid, säilitusained (kaaliumsorbaat, naatriumbensoaat), glütseriin, sukraloos.

Alus: vesi.

Lisainfo
BrändBijoux Indiscrets
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Slow Sex- süljeerituse suurendamiseks sprei, 13 ml