Satisfyer Tri Delights - Men One masturbaatori siseosa

SKU
9015849

Asendus masturbaatorisisu Satisfyer Men One'ile.

Tri Delights Sleeve lisab teie kogemustele meie masturbaatoritega vaheldust. See pakub põnevat stimulatsiooni oma pehme tekstuuri ja mitmekesise kujuga.

  • Tri Delightsi varrukas on varustatud kolme erineva tundlikkuse tasemega, kui te selle naudinguvõlvi süvenete.
  • Esiteks nautige sooniku kindlat, kuid õrna haaret, kui teie peenis siseneb varrukasse. Järgmisena astuge sügavamale, kus teie tugevust masseerivad pehmed nööbid. Lõpuks lubage siidistel tekstuuridel viia teid üle ääre meeletusse haripunkti.
  • Tri Delights on valmistatud nahka meenutavast materjalist, mis on äärmiselt pehme ja pakkuv, pakkudes kauakestvat naudingut.
  • Satisfyer Men Masturbatori asendussisuga saate vahetada aistinguid, et kogeda iga kord kõige intensiivsemaid kulminatsioone.

Tri Delights on Satisfyer Men One'i valikuline varrukaasendus. Selle toote kasutamiseks peab teil olema Satisfyer Men One Masturbator.

15,90 €
Laos

Mida oskab masturbaatorisisu Tri Delights?

Sisu Tri Delights on mõeldud Satisfyer Men One'i jaoks, mis hullutab sind oma kolmepalgelisusega: sensuaalne kombinatsioon soontest, nuppudest ja ribidest hellitab ja paitab sinu kalleimat vara. Painduvad seinad sobituvad sinu peenisega ja võimendavad tunnet veel rohkem. Realistliku ja sileda kogemuse saamiseks soovitame kasutada libestit.

Kuidas puhastada Tri Delightsi sisu?

Tänu Cyberskini materjalile saab sisu mängleva kergusega puhastada. Pinna puhastamiseks piisab soojast veest ja õrnast seebist. Seejärel pihusta sisule desinfektsioonispreid, näiteks Satisfyer Disinfectant Sprayd. Selleks et sisu püsiks võimalikult kaua sile, soovitame seejärel kasutada uuenduspuudrit, näiteks Satisfyer Renewing Powderit. Proovi järele ja tekita endale erutav vaheldus!

Lisainfo
BrändSatisfyer
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Satisfyer Tri Delights - Men One masturbaatori siseosa
Rohkem Satisfyer toodet