Satisfyer Seal You Soon

SKU
4065847

Satisfyer Seal You Soon: armas silikoonist survelainevibraator
Selle mereloomaga saab ka sinust survelainete ratsanik: Satisfyer Seal You Soon on Satisfyer Double Air Pulse vibraatorite uusim liige ja see kasutab ülemaailmselt armastatud Satisfyer Air Pulse‘i tehnoloogiat ja intensiivset vibratsiooni erakordseks kliitoristimulatsiooniks. Aseta vibraatori ava oma kliitorile ja naudi kontaktivabade rõhulainete tunnet. Saad valida 11 intensiivsuse vahel õrnast tugevani. Tahad veelgi suuremat naudingut? Pole probleemi, sest rõhulaineid saab kombineerida ka ühega 12 erinevast vibratsiooniprogrammist. Või kasuta vibraatorit Satisfyer Seal You Soon klassikalise pealepandava vibraatorina, sest mõlemat funktsiooni saab juhtida ka üksteisest sõltumatult. Satisfyer Seal You Soon pind on valmistatud pehmest, nahasõbralikust silikoonist, mis liibub õrnalt sinu kuumade kohtade vastu ja suurendab stimuleerivat tunnet.

Satisfyer Seal You Soon: veel rohkem eeliseid
Mereloomana tunneb Seal You Soon end ka vees väga mugavalt – seega pole sukeldumine probleem. Tänu veekindlale (IPX7) viimistlusele saad Satisfyer Air Pulse‘i tehnoloogiat nautida isegi duši all või vannis. Satisfyer Seal You Soon on nii väike, et seda saab hõlpsasti hoida igas käekotis: võta see endaga kaasa väikestele ja suurematele seiklustele, puhasta seda pärast iga kasutuskorda vee, pehme seebi ja veidikese lelupuhastusvahendiga ning lae seda kaasasoleva USB-laadimiskaabli abil – väikese loomakaaslase eest hoolitsemine pole kunagi varem olnud nii lihtne

59,90 €
Laos

 "Satisfyer Seal You Soon"
See mänguline väike armulelu paneb su südame kiiremini põksuma: Satisfyer Seal You Soon on ideaalne survelainevibraator armuleludega algajatele ning hellitab sinu kliitorit intensiivsete rõhulainete ja täiendava vibratsiooniga.

Stimuleerib kliitorit intensiivsete rõhulainetega ilma otsese kokkupuuteta
Valmistatud ülipehmest nahasõbralikust meditsiinilisest silikoonist, mis on puudutamisel sile ja äärmiselt hügieeniline
Tänu veekindlale (IPX7) pinnale saab seda lelu ohutult vees kasutada ja seda on lihtne puhastada
 

  • Kliitoristimulatsioon rõhulainete ja vibratsiooni abil
  • Kehasõbralik silikoon
  • Veekindel (IPX7)
  • 11 rõhulaine intensiivsust + 12 vibratsiooniprogrammi
  • 2 eraldi juhitavat mootorit
Lisainfo
BrändSatisfyer
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Satisfyer Seal You Soon
Rohkem Satisfyer toodet