Satisfyer Top Secret Connect App

SKU
TopSecretApp

Satisfyer Top Secret: äpi abil juhitav kantav vibraator
Sinu meelas saladus kodust väljas: ergonoomiline Satisfyer Top Secret stimuleerib sinu G-punkti kumera, suure varre ja intensiivsete vibratsioonidega. Tänu lamedale alusele on kantav vibraator ideaalne kodust väljas: olgu selleks šopingutuur, pidu või lihtsalt jalutuskäik – Satisfyer Top Secret kindlustab sulle alati intensiivsed vibratsioonid, olles samal ajal diskreetselt sosinvaikne.

Eriti praktiline on kasutamine Satisfyer Connecti tasuta äpiga, mis on saadaval nii iOS-i kui ka Androidi jaoks. Nii saad vibraatorit interneti teel juhtida üle kogu maailma või lasta seda teha oma kallimal. Lisaks pakub äpp sulle loomingulisi võimalusi armumängudeks, näiteks saad siduda oma konto Spotifyga või vahetada ideid teiste kogukonna kasutajatega. Peale selle saab funktsiooniga Ambient Vibes muuta ümbritseva müra vibratsiooniks – see on eriti põnev siis, kui kannad aluspükstes Satisfyer Top Secretit!

Millised eelised Satisfyer Top Secretil veel on?
Satisfyer Top Secret on eriti sile ja valmistatud hügieenilisest, kehasõbralikust silikoonist. Kas soovid oma mängu jahutavasse vette viia? Pole probleemi, sest Satisfyer on veekindel (IPX7) ja tuleb sinuga duši alla, vanni ja basseini. Pärast ennastunustavat mängimist saab vibraatori puhastada sooja vee ja õrna seebiga ning laadida seda kaasasoleva USB-laadimiskaabli abil.

 

69,90 €
Laos

"Satisfyer Top Secret Connect App"
Tänu laiale, lamedale otsale saab pehmest silikoonist Top Secretit kanda diskreetselt ja mugavalt ka kodust väljas. Jämeda varre sügavaid, jõulisi vibratsioone saab lisaks juhtida intuitiivselt ja individuaalselt ka mobiilirakenduse abil.

Ühildub Satisfyeri tasuta äpiga, mis on saadaval nii iOS-ile kui ka Androidile
 Valmistatud kvaliteetsest ülipehmest silikoonist, mis edastab intensiivselt tugevaid vibratsioone
Tänu veekindlale (IPX7) pinnale saab seda lelu ohutult vees kasutada ja seda on lihtne puhastada
 

  • Sensuaalne G-punkti stimulatsioon
  • Kehasõbralik silikoon
  • Veekindel (IPX7)
  • Saab kasutada ka ilma rakenduseta
  • Redigeeritavad eelseadistatud programmid
  • Lõputu valik programme äpis
  • Sosinrežiim
  • Komplektis USB-magnetlaadimiskaabel
Lisainfo
BrändSatisfyer
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Satisfyer Top Secret Connect App
Rohkem Satisfyer toodet