Satisfyer Tornado Bliss - Men One masturbaatori siseosa

SKU
9015856

Masturbaatori siseosa Satisfyer Men One'ile.

Tornado Bliss Sleeve muudab teie kogemused meie masturbaatoritega mitmekesisemaks. Vahetatav siseosa pakub oma pehme tekstuuri ja oma keelekujulise vormiga põnevat stimulatsiooni.

  • Tornado Bliss on valmistatud nahka meenutavast materjalist, mis on äärmiselt pehme ja pakkuv, pakkudes kauakestvat naudingut.
  • Satisfyer Men Masturbatori asendussisuga saate vahetada aistinguid, et kogeda iga kord kõige intensiivsemaid kulminatsioone.

Tornado Bliss on Satisfyer Men One'i valikuline varrukaasendus. Selle toote kasutamiseks peab teil olema Satisfyer Men One Masturbator.

15,90 €
Laos

Mida oskab teha masturbaatorisisu Tornado Bliss?

Sisu Tornado Bliss sobib sinu Satisfyer Men One‘i jaoks ning koosneb paljudest iminappadest ja hellitavatest mummudest, mis hellitavad sind eriliselt igal sisse- ja väljaliikumisel. Sisu esimeses kolmandikus on meelalt spiraalset eenduvad pehmed nagad. Tunneli lõpus olevad peened mummud pakuvad lisahellitust ning viivad sind kindlalt tippu. Painduvad seinad sobituvad sinu peenisega ja võimendavad tunnet veel rohkem. Selleks et elamus oleks veel realistlikum, soovitame kasutada libestusgeeli.

Kuidas puhastada Tornado Blissi sisu?

Tänu Cyberskini materjalile saab sisu mängleva kergusega puhastada. Pinna puhastamiseks piisab soojast veest ja õrnast seebist. Seejärel pihusta sisule desinfektsioonispreid, näiteks Satisfyer Disinfectant Sprayd. Selleks et sisu püsiks võimalikult kaua sile, soovitame seejärel kasutada uuenduspuudrit, näiteks Satisfyer Renewing Powderit. Proovi järele ja naudi erutavat vaheldust keele kujul!

Lisainfo
BrändSatisfyer
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Satisfyer Tornado Bliss - Men One masturbaatori siseosa
Rohkem Satisfyer toodet