Slow Sex Clitoral balm Palsam kliitori stimuleerimiseks 10 ml

SKU
BI0326

Soojendav kliitori palsam firmalt Slow Sex. Nautige aistingute ekstravagantsust üksi või koos partneriga. Õrn, soojendava toimega palsam tõstab tänu ženšenni ja arginiini sisaldusele tundlikkust, muutes stimulatsiooni tunde intensiivsemaks.
Soojendaval klitoripalsamil on kerge kookoselõhn. Palsamis sisalduv ženšenn suurendab verevoolu kliitorisse, arginiin tõstab puutetundlikkust ning spetsiaalne molekul annab soojendava efekti. Piisab, kui kanda väike kogus palsamit otse klitorile ja õrnalt masseerida, mõju on märgatav mõne sekundi pärast ja kestab 40 minutit. Geeli veepõhi võimaldab seda kasutada koos latekskondoomide ja mistahes seksivahenditega. Ei sisalda parabeene, seega võivad seda kasutada ka ülitundlikkuse ja ärritusega inimesed. Nautige kõige intensiivsemaid orgasme.

15,90 €
Laost otsas

Koostis: vesi, etüülheksüülkokoaat, glütseriin, kaprüül-/kapriintriglütseriid, tseteareet-20, tsetearüülalkohol, glütserüülstearaat, c12-15 alküülbensoaat, sorbitool, pfaffia glomeraadi juuremahl, peg-40 hüdroksühüdroksüfenolaan, õli tselluloos, trietanoolamiin, kaaliumsorbaat, etüülheksüülglütseriin, dinaatrium-EDTA, naatriumsahhariin, 1,2-heksaandiool, kaprülüülsavi, mentüüllaktaat, vanilliinbutüüleeter, panaksijuure ekstrakt, vankrivärvi ekstrakt.
Maht - 10 ml.

Lisainfo
BrändBijoux Indiscrets
Pakendi suurus1 tk
MaitseKookospähkel
SobivusNaistele
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Slow Sex Clitoral balm Palsam kliitori stimuleerimiseks 10 ml
Rohkem Bijoux Indiscrets toodet