LELO DOT™ Cruise klitori täppisvibraator

SKU
dotcrumatr

LELO DOT™ Cruise on meie murrangulise klitori vibraatori täiustatud versioon. See kasutab Infinite Loop™ tehnoloogiat, mis ühendab ainulaadse elliptilise liikumise ning pehme ja painutatava otsa, et pakkuda ületamatut stimulatsiooni absoluutse täpsusega kogu kliitori ja mis tahes välise erogeense tsooni ulatuses. Kuid LELO DOT™ Cruise’i eelmisest põlvkonnast eristab patenteeritud Cruise Control™ tehnoloogia kasutuselevõtt. Tänu sellele saavad need, kes soovivad kogeda mitut aistingut, neid harrastada erinevate naudingute seadetega ja pideva intensiivsusega.

189,00 €
Laos

Toote omadused
Mis on Cruise Control™? Spetsiaalselt LELO poolt välja töötatud Cruise Control™ tähendab, et kui LELO DOT™ Cruise on tugevalt vastu keha surutud, ei lange see oma võimsust, nii et saate täiuslikult ühtlase ja probleemivaba kogemuse. See ei ole seade; see on täiesti automaatne ja kõrvaldab kõige levinumad kaebused naudingutoodete kohta.
8 VÕIMSAT RÕÕMU SEADISTUS LELO DOT™ Cruise pakub kaheksat erinevat vibratsioonimustrit, mille intensiivsus varieerub õrritavast mürast kuni rahuldava pulsini.
EXTRA – PEHME SILIKOON Ülimalt sile esmaklassiline silikoon, mis on puudutamisel eriti pehme. LELO klassikaline kehakindel silikoondisain võimaldab sügavalt täisväärtuslikku ja hügieenilist naudingut.
USB-TAASLAETAV JA TÄIESTI VEEKINDLUS IPX7 STANDARDIGA Naudi piiramatuid kulminatsioone igal ajal ja igal pool, sealhulgas vannis või duši all.

Koostis ja materjalid
Kehakindel silikoon, ABS plastik

Toote pikkus
6 cm
Toote laius
4,6 cm
Toote kõrgus
16,6 cm
Toote kaal
120 g

Lisainfo
BrändLELO
Write Your Own Review
Arvustatav toode:LELO DOT™ Cruise klitori täppisvibraator
Rohkem LELO toodet