Satisfyer Dazzling Crystal 1, klaasist dildo

SKU
SFdazzCryst

Nautige tõelist luksust ja äärmist naudingut – Satisfyer Dazzling Crystal 1 on kvaliteetne klaasist dildo, mis võlub teid ja teie tundlikke osi ilma vibratsioonita. Tänu kahele stimuleerivale pinnastruktuurile tagab see intensiivse vaginaalse naudingu ja kuuma G-punkti stimulatsiooni. Teid ootavad eriti luksuslikud elamused!

29,90 €
Laos

Satisfyer Dazzling Crystal 1: kvaliteetsest borosilikaatklaasist valmistatud klaasdildo
Selle klaasdildo disain ja kvaliteetne materjal muudavad selle mitte ainult tõeliseks pilgupüüdjaks, vaid ka väga mitmekülgseks rahulolu vahendiks. Kvaliteetsest ja vastupidavast boorsilikaatklaasist valmistatud Satisfyer Dazzling Crystal 1 on purunematu ning libiseb sujuvalt üle ja keha sees. Kas sulle meeldib ehk soe või külm? Selle Satisfyeri klaasdildoga ei pea te enam valima! Enne kasutamist aseta dildo sooja vette, et saada mõnus lõõgastav kogemus, või külmkappi, et tunda nahal värskendavat kipitustunnet. Nii saab igast temperatuurimängust tõeline aistingute pidu!

Satisfyer Dazzling Crystal 1: kahepoolne klaasist dildo
Lisaks saab mõlemal küljel kasutada Satisfyer Dazzling Crystal 1. Selle vars hellitab sind ja su tundlikke piirkondi laia soonelise struktuuriga, teise poole struktuur aga paitab sind oma erutavate konarustega. Olgu selleks siis G-punkti dildot või sensuaalset kogu keha massaaži – Satisfyer Dazzling Crystal 1 paistab alati silma. See klaasdildo on tänu siledale materjalile ka eriti hügieeniline ja kergesti puhastatav: vajate vaid veidi vett, pehmet seepi ja Toycleanerit ning teie naudinguseade on järgmiseks kasutuseks valmis.


Värv: läbipaistev, must
Sobib: meestele, naistele
Kõrgus: 36 mm
Laius: 36 mm
Pikkus: 182 mm
Kaal: 240 g
Stimulatsioon: kliitor, vaginaalne
Veekindel (IPX7): jah
Materjal: kõrge boorsilikaatklaas

Lisainfo
BrändSatisfyer
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Satisfyer Dazzling Crystal 1, klaasist dildo
Rohkem Satisfyer toodet