Satisfyer Intensity Plug Connect App, vibreeriv anaaltapp

SKU
SFintPlug

Tugev, tugevam, intensiivne Satisfyer Intensity Plug on kõigi anaalfännide unistus. Vibreeriva unisex anaaltapiga koged kõige võimsamaid vibratsioone, meeldivat stimulatsiooni ja lõputuid võimalusi tänu rakenduse juhtimisele.

  • Ühildub Satisfyeri tasuta äpiga, mis on saadaval nii iOS-ile kui ka Androidile
  • Valmistatud ülipehmest, nahasõbralikust meditsiinilisest silikoonist, mis on puudutamisel sile ja äärmiselt hügieeniline
  • Võimas mootor edastab intensiivseid vibratsioonirütme kogu mänguasjas
59,90 €
Laos

Satisfyer Intensity Plug – anaalne stimulatsioon, intensiivsem kui kunagi varem

Anaalstimulatsioon ei saa sinu jaoks olla piisavalt intensiivne? Kui hea, et Satisfyer Intensity Plug olemas on: Äpi abil juhitav anaalvibraator inspireerib intensiivsete vibratsioonidega, mis rõõmustavad sind oma võimsusega! Vibreeriv anaaltapp on valmistatud hügieenilisest silikoonist. See kehasõbralik, elastne materjal ja tapi ergonoomiline kuju muudavad sisseviimise lihtsamaks. Selleks on Intensity Plug varustatud varrele paigaldatud laia soonega, mis tagab täiendava stimulatsiooni, samal ajal kui lai alus lubab usaldusväärset turvalisust. Tänu äpi teel juhitavusele saad Intensity Plugist maksimaalse kasu: Juhi oma väikest jõujaama Satisfyer Connect äpi kaudu, ärata ellu täiesti uusi programme, ühenda oma Spotify konto, kuula erootilisi lugusid ja palju muud – sinu seksuaalne loovus on siin vaba!

Suure võimsusega anaalvibraator: Satisfyer Intensity Plug

Intensity Plug taastab oma jõu pärast rasket tööpäeva kaasasoleva USB-kaabli kaudu. Vee abil muutub anaalne mõnu veelgi intensiivsemaks: naudi anaaltapi vibratsioone duši all või vannis – tänu veekindlale (IPX7) viimistlusele pole see probleemi. Vibraatorit saad hõlpsalt puhastada lelupuhastusvahendiga või vähese sooja vee ja pehme seebiga. Tagauksemängude ajal soovitame alati kasutada veepõhist libestusgeeli. Satisfyeri libestid on saadaval eri variantidena ning täiendavad ideaalselt anaalmänge.

SobibMужчин, Женщин
Laius50 mm
Kõrgus37 mm
Pikkus113 mm
VibratsioonigaДа
StimuleeribАнальная
Veekindel (IPX7)Да
MaterjalABS пластик, Силикон
Satisfyer Connect rakenduse ühilduvusДа
Lisainfo
BrändSatisfyer
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Satisfyer Intensity Plug Connect App, vibreeriv anaaltapp
Rohkem Satisfyer toodet