Satisfyer Rotator Plug 2+, vibreeriv anaaltap

SKU
SFrotatPlug

Rotator Plug 2 Connect App stimuleerib oma suuruse ja ümara otsa abil. Mitmekülgseid pöörlemisprogramme saab rakenduse abil individuaalselt luua ja juhtida. Kõigele annab viimase lihvi nahasõbralik silikoon.

  • Ühildub Satisfyeri tasuta äpiga, mis on saadaval nii iOS-ile kui ka Androidile
  • Intensiivsed pöörlemisprogrammid tagavad mitmekülgse stimulatsiooni
  • Unisex: seadet saavad kasutada kõik sugupooled
49,90 €
Laos

Sensuaalne anaalne stimulatsioon Rotator Plug 2 Connect Appiga

Kas oled valmis kahekordseks anaalseks naudinguks? Selle anaalvibraatoriga saad nautida mõnusat eesnäärme massaaži ja kuuma imemistunnet tänu intensiivsete vibratsioonide ja pöörlevate helmekettide kombinatsioonile. Vibraatori kaks võimsat mootorit pakuvad sulle 10 erinevat intensiivset vibratsiooniprogrammi, mis stimuleerivad sensuaalselt sinu eesnääret... Naudi anaalseid stiimuleid, mis viivad sind intensiivsete orgasmideni.

Siidisest silikoonist vibreeriv unisex anaaltapp

Rotator Plug 2 Connect Appi on lihtne sisse viia tänu selle ümara otsaga koonilisele kujule ning varre sooniline struktuur on samuti stimuleeriv. Kasuta veepõhist libestusgeeli, et seadme suur pea saaks optimaalselt sinu pärakusse sisse viidud. Satisfyer pakub erinevaid sobivaid libesteid, mis maksimeerivad sinu naudingukogemust, et saaksid oma kõige julgemad fantaasiad teoks teha.

Uuenduslik unisex anaaltapp ainulaadsete kogemuste saamiseks

Tänu veekindlale (IXP7) viimistlusele on saadab pungakujuline vibraator sind ka märgadel kohtingutel vannis või duši all. Veelgi suurema vahelduse tagab Satisfyer Connect App, mis võimaldab sind meeldivate muusikarütmide abil masseerida või luua oma vibratsioonimustreid. Anna lelu juhtimine kellegi teise kätte, et kogeda eriti hingematvaid seiklusi.

SobibMehed, Naised
Laius55 mm
Kõrgus58 mm
Pikkus135 mm
VibratsioonigaJah
StimuleeribAnaalne
Veekindel (IPX7)Jah
MaterjalPC+Silicone, Silikoon
Satisfyer Connect rakenduse ühilduvusJah
Lisainfo
BrändSatisfyer
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Satisfyer Rotator Plug 2+, vibreeriv anaaltap
Rohkem Satisfyer toodet